Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Raw Materials for Making Flour

Although most flour is made from wheat, it can also be made from other starchy plant foods. These include barley, buckwheat, corn, lima beans, oats, peanuts, potatoes, soybeans, rice, and rye. Many varieties of wheat are used in making flour. In general, wheat is either hard (containing 11-18% protein) or soft (containing 8-11% protein). Flour intended to be used to bake bread is made from hard wheat. The high percentage of protein in hard wheat means the dough will have more gluten, allowing it to rise more than soft wheat flour. Flour intended to be used to bake cakes and pastry is made from soft wheat. All-purpose flour is made from a blend of soft and hard wheat. Durum wheat is a special variety of hard wheat, which is used to make a kind of flour called semolina. Semolina is most often used to make pasta.

Flour usually contains a small amount of additives. Bleaching agents such as benzoyl peroxide are added to make the flour whiter. Oxidizing agents (also known as improvers) such as potassium bromate and chlorine dioxide are added to enhance the baking quality of the flour. These agents are added in a few parts per million. Self-rising flour contains salt and a leavening agent such as calcium phosphate. It is used to make baked goods without the need to add yeast or baking powder. Flour contains added vitamins and minerals to replace those lost during milling.

 

III. Mark the sentences as true or false.

1. Bleaching agents are usually added to enhance the baking quality of the flour.

2. Oxidizing agents are improvers.

3. Soft wheat contains 11-18% protein.

4. Flour usually contains a small amount of additives.

5. Durum wheat is a special variety of soft wheat.

6. Pastry is made from hard wheat.

7. Semolina is often used to make pasta.

 

IV. Answer the questions.

1. What plants can be used for flour making?

2. What are the main types of wheat?

3. What is the main use of hard wheat?

4. What wheat is used to bake cakes?

5. What is durum?

6. What additives are contained in flour?

 

Text 3




Переглядів: 346

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Drawbacks | The Flour Milling Industry: Historical Development

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.