МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
|||||||
Types of Beer. Quality Control.Cask-Conditioned Beer. These "Real Ales" are not further processed after fermentation, but are run down and blended in racking tanks and thereafter racked directly into the casks. As their name implies, they carry over a certain amount of live yeasts which continue to ferment the beer (and thereby give it "condition") in the cask in the Pub Cellar. Nothing save finings and dry hops are added, and nothing is filtered out. As such it is an entirely natural product and requires careful handling. The finings are added to help clarify the beer in the Pub, whilst the dry hops add a further subtle level of aroma over time. Keg Beer. Whilst Keg Beers are brewed in exactly the same way up until the completion of fermentation, it is the subsequent maturation and packaging which is different. Keg Beers are matured in large Conditioning Tanks at the Brewery and then chilled, filtered, carbonated, and pasteurised before Kegging. Whilst they are no longer "live" beers, they have the virtue of a much longer shelf life even once broached, and are much less demanding in terms of cellarage and service: they are therefore ideal for irregular use by Clubs and smaller accounts. Bottled/Canned Beers. These are conditioned at the Brewery in the same way as Keg Beers, but are then tankered to specialist Contract Bottlers and Canners, who complete the capital-intensive packaging process. Quality Control.Immediately adjacent to the Brewer's Office are both the Laboratory, and Sample Cellar. In the Laboratory, the most stringent scientific checks are carried out on the quality of the raw materials, and the beer throughout all stages of its production, to ensure that the pint which reaches the customer is consistently of the highest quality. Finally, in the temperature-controlled Sample Cellar containing a quantity of every brew and fermentation, the Brewers use the oldest and surest method of quality control - tasting the beer direct from the cask. Unit VII: Machines Text 1
|
||||||||
|