V семестр
Усні теми
1. Прибуття туристів до місця призначення.
2. Види розміщення та розселення туристів.
3. Інформаційне забезпечення туристів.
4. Представники курортів в туристичній галузі.
5. Національна кухня та традиційні страви країн світу.
6. Національні кухні Туреччини та України.
Граматичний матеріал
1. Числівники, їх види та способи утворення.
2. Умовні речення.
3. Модальні дієслова та їхні еквіваленти.
4. Стан дієслова (Active, Passive).
VI семестр
Усні теми
1. Переваги сільського туризму.
2. Сільський туризм у В’єтнамі.
3. Визначні місця та події.
4. Екскурсія по місту.
5. Розважальна програма в готелях.
6. Робота аніматорів.
7. Масовий та індивідуальний туризм.
Граматичний матеріал
1. Узгодження часів. Пряма та непряма мова.
2. Поняття про речення. Прості і складні речення. Розповідні, питальні, спонукальні.
3. Порядок слів в англійському реченні. Головні та другорядні члени речення.
4. Типи запитань та їх граматичні особливості.
5. Герундій та інфінітив.
Підсумковий контроль (іспит)
IV семестр
Лексичний матеріал
1. Робота в готелі.
2. Подорож автобусом та автомобілем.
3. Ресторанне обслуговування.
4. Подорож містом.
5. Міста на воді.
6. План розвитку туризму.
7. Подорож літаком.
8. Відрядження та екскурсії.
9. Екотуризм.
10. Перебування в готелі.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|