Технічна характеристика кухонь причіпних
Показники
| Марка кухні
| КП-130
| КП-125
(КП-125М)
| КП-2-48
(КП-2-48Н)
| База монтажу (шасі автомобільних причепів)
| Спеціальна ходова частина
| ІАПЗ-739 К
| 1-АП-1,5
| Кількість, що стоять на довольстві , чол.
|
|
|
| Котел, шт
|
|
|
| Місткість (повна/робоча), л
|
|
|
| Для першої страви
| 100/80
| 56x2=112
50x2=100
| 125/110
| Для другої страви
| 85/75
| 56/50
| 75/65
| Для кип'ятка
| 100=200/
80 x2=160
| -
| -
| Кип'ятильник, шт
| -
|
| -
| Місткість (повна/робоча), л
| -
| 125/115
| -
| Водонагрівач, шт
|
| -
| -
| Місткість (повна/робоча), л
| 36/36
| -
| -
| Жарочна шафа, шт
|
|
| -
| Форсунка, тип
| ФК-0,1 (КГФ-3М)
| Кількість (встановлених/запасних), шт
| 2/1
| Бак паливний, шт
|
|
|
| Містість (основних/запасних), л
| 24x2=48/65
| 24x2=48
|
| Розхід палива, кг/час
|
|
|
| Рідкого
| 7-10
| Твердого (вологістю 21-33 %)
| 28-32
| Час закипання води в котлах, хв
|
|
|
| На рідкому паливі
|
| 55-65
| 55-65
| На твердому паливі
|
| 80-95
| 65-70
| Маса, кг
|
|
|
| Суха
|
| 1110 (1215)
| 890 (980)
| В спорядженому стані
|
| 1515 (1620)
| 1175 (1240)
| | | | | | |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|