Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Pan frying

 

Pan frying is a form of frying characterized by the use of minimal cooking oil or fat (compared to shallow frying or deep frying); typically using just enough oil to lubricate the pan (although, in the case of a greasy food such as bacon, no oil or fats may be needed). As a form of frying, pan frying relies on oil as the heat transfer medium and on correct temperature to retain the moisture in the food. The exposed topside allows, unlike deep frying, some moisture loss and contact with the pan bottom creates greater browning on the contact surface. Because of the partial coverage, the food must be flipped at least once to cook both sides.

The advantages of using less oil are practical: less oil is needed on hand and time spent heating the oil is much shorter. The chief disadvantage of using less oil is that it is more difficult to keep the oil at an even temperature. The moisture loss and increased browning can be beneficial or detrimental depending on the item cooked and its preparation and should be taken into account if there is a choice to be made between pan frying and deep frying. Especially when high-temperature frying with lots of oil, it may be advisable to use a splatter guard.

Generally, a shallower cooking vessel is used for pan frying than deep frying. Using a deep pan with a small amount of oil, butter or bacon grease does reduce spatter but the increased moisture around the cooking food is generally detrimental to the preparation. A denser cooking vessel -- the pan should feel heavy for its size -- is necessarily better than a less dense pan since that mass will improve temperature regulation. An electric skillet can be used analogously to an electric deep fryer and many of these devices have a thermostat to keep the liquid (in this case, oil) at the desired temperature.




Переглядів: 251

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Deep frying | Sautйing

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.