У місяць 1 бігборд, оренда
10 плакатів, дизайн макета, друк
Урочисте відкриття комплексного закладу з дегустацією та святковою програмою
Дегустація проводитиметься 1 день, на 300 - 400 чоловік;
Святкова програма
Візитки-запрошення
100 шт. двох сторонні
Періодичні видання (газети, журнали)
Газети, одне видання
Журнали, одне видання
Рекламні щити з інформацією про комплекс закладів для автомобілістів
10 плакатів: дизайн макета і друк
Всього
Отже, спираючись на маркетингові дослідження в ареалі діяльності нового проектованого закладу ресторанного господарства «Гільдія», наявність закладів-конкурентів та їх роботу, можемо зробити висновок, що в даному ареалі немає закладів, які б спеціалізувалися на реалізації страв волинської кухні та широкому асортименті борошняних кулінарних виробів, особливо оздоровчого призначення. Тому проектування комплексного закладу ресторанного господарства в Шевченківському районі м. Чернівці по вул. Деснянська є перспективним та доцільним.
Визначення концептуальних засад діяльності комплексного закладу ресторанного господарства
Для більш наочного розгляду питання розглянемо концепцію комплексного закладу ресторанного господарства (табл.1.9).