Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Висновки

Завдання розділу:

- підведення підсумків, зведення отриманих результатів.

Теоретичні положення:

Найбільш важливі результати, одержані в курсовій роботі, повинні містити формулювання вирішеної наукової проблеми (мети) і поставлених завдань, їх значення для науки і практики. У висновках слід акцентувати увагу на якісних і кількісних показниках здобутих результатів.

Рекомендації щодо використання здобутих результатів експериментальних досліджень повинні мати конкретний, адресний характер і бути повністю підтверджені результатами виконаної роботи.

 

 

Додатки

ЗАТВЕРДЖУЮ

Керівник закладу


“ ’’2013р.

 

АКТ

Відпрацювання рецептури і технології нового виробу

Назва закладу:

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Назва страви:

_____________________________________________________________

Рецептура

№ пор. Назва сировини Маса брутто сировини за рецептурою на 10 порцій, г
   
   
   
   
   
   
   
   
  Сумарна маса сировини, г  

 

Результати відпрацювань рецептури і технології нового виробу

№ відп- рацю-вання Маса набору проду-ктів, г, Мн Маса напів-фабри-кату, г, Мн/ф Вироб- ничі втрати, %, Хв Маса готової страви (виро- бу) у гарячо- му стані, г, Мг Втрати при тепло- вій оброб- ці, % Хт Маса готової страви (виро- бу) в остиг- лому вигля- ді, г, Мг ост.   Втрати при ости- ганні, %, Хост. Заг. втра-ти, %, Хзаг.
                 

Опис технологічного процесу

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Органолептична оцінка

Зовнішній вигляд : _____________________________________________

Консистенція: ______________________________________________

Запах: _______________________________________________________

Колір: _______________________________________________________

Смак: ________________________________________________________

Харчова та енергетична цінність

У 100 г страви міститься:

Білків – ;

Жирів – ;

Вуглеводів – ;

Енергетична цінність продукту – .

 

 

Розробник: Підпис:

 

ПОГОДЖЕНО Головний державний санітарний лікар_____________________________ /назва адміністративної території/ ____________________________ /прізвище, ім’я, по батькові/ ______________ (підпис) «___»__________________20__р. М.П.     ЗАТВЕРДЖЕНО Керівник________________________ /найменування суб’єкта господарювання у закладі ресторанного господарства/ ________________________________ /прізвище, ім’я, по батькові/   «___»______________________20__р.   ___________ (підпис) М.П.
     

ТЕХНОЛОГІЧНА КАРТА №1




Переглядів: 474

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Вимоги до якості страв | Раздел 2. Детерминированные задачи

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.