КОНТРОЛЬНІ ЗАПИТАННЯ ДО РОЗДІЛУ 3
1. Які машини використовують для обробляння сирих і варених овочів?
2. Яка необхідність використовування машин для миття овочів і фруктів?
3. Машина ФММ для миття фруктів та овочів, її принцип дії та правила експлуатації.
4.Чим відрізняється машина ФММ для миття фруктів та овочів від машини ММВК-2000?
5. Які машини для обчищання овочів Ви знаєте?
6. Чим різняться машини для обчищання овочів періодичної та безперервної дії?
7.Будова та принцип дії машини для обчищання картоплі МОК-250.
8. Які машини для нарізування та протирання овочів Ви знаєте?
9. Які форми нарізування сирих овочів можна одержати, використовуючи машину МПР-350?
10.Чи можна регулювати товщину зрізу овочів у машині МРО-50-200?
11.Завдяки яким властивостям корпусу здійснюється нарізування продуктів у механізмі МС-10-160?
12.Чи можна протирати кісточкові плоди в машині МП-800?
13.Які робочі органи використовуються для нарізування сирих овочів у протирально-різальному механізмі МОП-ІІ-І?
Розділ 4.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|