КОНТРОЛЬНІ ЗАПИТАННЯ ДО РОЗДІЛУ 5
1. Які машини використовують для механізації трудомістких процесів приготування різних видів тіста?
2. Машини для просіювання борошна, їх призначення та принцип дії.
3. На чому ґрунтується принцип дії машин ПЕ-350 та МПБВ-300 для просіювання борошна?
4.Чим різняться принцип дії машин ПЕ-350 і МПБВ-300 та МПБ-800М і МЗ-24-300 для просіювання?
5. Які машини для замішування тіста Ви знаєте?
6.Чи можна замішувати тверде тісто на машині МТМ-15?
7.Які сучасні тістомісильні машини Ви знаєте?
8. Чи можна розкочувати тісто масою 15 кг на машині МНРТ 130/600 для розкочування тіста?
9.Які пристрої запобігають налипанню тіста під час розкочування?
10.Які види тіста можна замішувати на машинах для збивання та які робочі органи для цього використовують?
11.Особливості будови та принцип дії машин для приготування коктейлів.
Розділ 6.
МАШИНИ ДЛЯ НАРІЗУВАННЯ ХЛІБА ТА ГАСТРОНОМІЧНИХ ТОВАРІВ
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|