КОНТРОЛЬНІ ЗАПИТАННЯ ДО РОЗДІЛУ 8
1. Загальні відомості про охолодження?
2. Основні холодильні агенти?
3. Яка класифікація холодильного обладнання?
4. Принцип дії холодильної камери?
5. Які вам відомі правила безпечної експлуатації холодильного обладнання?
6. Назвіть (зобразіть) принцип роботи холодильного устаткування?
РОЗДІЛ 9
ВАГОДИМІРЮВАЛЬНЕ УСТАТКУВАННЯ
Класифікація ваговимірювального устаткування
В цілому в готельному та ресторанному господарстві торговельне устаткування призначене для забезпечення процесу реалізації товарів і послуг.
Ваговимірювальне устаткування використовується для визначення маси товару (вантажу) в закладах харчування, торгівлі та ін.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|