Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Приготування

Новорічний салат «Змійка на галявині»

Оригінальним прикрасою новорічного столу стануть салати, оформлені у вигляді головної господині наступаючого року – Змії.

Новорічний салат «Змійка на галявині»

Інгредієнти

· 200 г консервованої горбуші або лосося;

· 3 варених картоплини;

· 3 варених яйця;

· 3 плавлених сирки (дорожчих);

· часник за смаком

· майонез для заправки

Для прикраси

· для луски – солоні огірочки;

· для язика – трохи морквини;

· для очей – чорні маслини;

· для зеленої галявини – свіжа зелень.

Приготування

Горбушу ретельно розімнути виделкою.

Попередньо відварені й охолоджені картоплю і яйця натерти на тертці і змішати з підготовленою горбушею. Часникодавкою видавити в салатну масу трохи часнику і додати майонез.

Потім викласти салат на блюдо у вигляді звивистої змійки, і переходимо до самого відповідального моменту – декоруванню.

1. Солоні огірочки, краще брати мариновані корнішони, ріжемо тоненькими кільцями і викладаємо на змійку у вигляді луски.

2. З кінчиків чорних маслин створюємо очі.

3. З морквини зробити роздвоєний зміїний язичок.

4. А свіжу зелень викласти у вигинах букви S у вигляді соковитої травички.

Оригінально, симпатично і дуже апетитно! Навіть їсти шкода таку красу!

До речі, практично будь-який святковий салат можна перетворити в симпатичну змійку, навіть улюблений усіма олів’є!

Новорічний салат «Змійка на галявині»

Для цього всього лише необхідно викласти готову масу на блюдо у формі літери S і прикрасити її за допомогою зеленого горошку, кукурудзи, зерен граната, нарізаних кільцями солоних огірочків і маслин.

Новорічний салат «Змійка на галявині»

Не забудь один кінець змії оформити у вигляді голови, а з другого «виліпити» загострений хвостик.

Новорічний салат «Змійка на галявині»

Ось кілька оригінальних варіантів оформлення святкових салатів для зустрічі року Змії




Переглядів: 709

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
 | Новорічний салат «Кедрова шишка»

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.