Студопедия
Новини освіти і науки:
Контакти
 


Тлумачний словник






САЛАТ ІЗ РИБИ ПАНТІКАЛЕЙ

ü ПОТРІБНО

ü Риба - 500 г, цибуля ріпчаста - 2 шт., морква - 2 шт., селера - 0,25 шт., цибуля зелена, сіль, перець білий мелений, лимони - 0,5 шт., майонез, рис - 0,5 скл., олія соняшникова - 2 ст. л., зелень - 1 пучок.

ü ПРИГОТУВАННЯ

ü В підсоленій воді зварити до готовності розсипчастий рис. Окремо також в підсоленій воді з цибулею і морквою зварити рибу (в мене морський окунь). Готовий рис відкинути на друшляк, щоб він трошки підсох, а рибу викласти на тарілку, щоб охолодилася.

ü Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву і селеру натерти на тертці. Прив'ялити овочі в невеликій кількості олії, викласти їх на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Скласти в миску рис, овочі, порізану невеликими шматочками рибу. Додати подрібнену зелену цибулю і зелень.

ü Приправити сіллю і білим перцем. Змішати майонез з лимонним соком і заправити салат. Поставити на годину в холодильник. Смачного!

Пропоную дуже смачний і легкий салат із риби та рису. Рибу можна просто відварити або дуже добре підійде вчорашня смажена чи запечена (звичайно без паніровки).

Сайт. Кукорама.




<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
К чему стремится мужчина на работе | 

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.001 сек.