ü В підсоленій воді зварити до готовності розсипчастий рис. Окремо також в підсоленій воді з цибулею і морквою зварити рибу (в мене морський окунь). Готовий рис відкинути на друшляк, щоб він трошки підсох, а рибу викласти на тарілку, щоб охолодилася.
ü Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву і селеру натерти на тертці. Прив'ялити овочі в невеликій кількості олії, викласти їх на паперові рушники, щоб позбутися зайвої олії. Скласти в миску рис, овочі, порізану невеликими шматочками рибу. Додати подрібнену зелену цибулю і зелень.
ü Приправити сіллю і білим перцем. Змішати майонез з лимонним соком і заправити салат. Поставити на годину в холодильник. Смачного!
Пропоную дуже смачний і легкий салат із риби та рису. Рибу можна просто відварити або дуже добре підійде вчорашня смажена чи запечена (звичайно без паніровки).