Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Асортимент шкільних буфетів

------------------------------------------------------| Назва страв та продуктів |Вихід на 1|| |порцію (г)||-----------------------------------------+----------|| Бутерброди: | ||-----------------------------------------+----------||Хліб з маслом вершковим | 30/10 ||-----------------------------------------+----------||Хліб з маслом шоколадним | 30/10 ||-----------------------------------------+----------||Хліб з маслом вершковим та повидлом (або | 30/5/20 ||без масла) | ||-----------------------------------------+----------||Хліб з маслом вершковим та медом (або без| 40/5/30 ||масла) | ||-----------------------------------------+----------||Хліб з маслом вершковим та сиром твердим | 30/5/15 ||-----------------------------------------+----------||Хліб з маслом вершковим та яйцем вареним | 30/5/20 ||-----------------------------------------+----------||Хліб з маслом та оселедцем | 30/5/20 ||-----------------------------------------+----------||Хліб з сосискою вареною | 30/50 ||-----------------------------------------+----------||Хліб з ковбасою напівкопченою або | 30/20 ||копченою | ||-----------------------------------------+----------||Хліб з котлетою, шніцелем або біфштексом | 40/50 ||рубленим, печінкою смаженою, куркою | ||смаженою, язиком відвареним (виготовлені | ||на харчоблоці школи) | ||-----------------------------------------+----------||Салати з сирих овочів, варених овочів | 100-150 ||(капуста, морква, буряк) з олією (за | ||погодженням з територіальною установою | ||державної санепідслужби) | ||-----------------------------------------+----------||Овочі, фрукти, цитрусові, тропічні | 50-200 ||фрукти, ягоди - натуральні порційні | ||-----------------------------------------+----------||Соки овочеві, фруктові, плодоягідні, | 150-200 ||нектари та сокові напої промислового | ||виготовлення | ||-----------------------------------------+----------||Напої: чай, кавові напої, цикорій, какао,| 150-200 ||компоти, киселі. Молоко та кисломолочні | ||напої (промислового виготовлення) | ||-----------------------------------------+----------||Борошняні кулінарні вироби з дріжджового | 50-75 ||та листового тіста печені: ватрушки, | ||пиріжки, булочки | ||-----------------------------------------+----------||Кондитерські вироби вироби: печиво, | 10-70 ||вафлі, мармелад, зефір промислового | ||виготовлення | |------------------------------------------------------

З метою профілактики харчових отруєнь та захворювань шлунковокишкового тракту категорично забороняється продаж в шкільних пунктах харчування таких продуктів та страв: кондитерські вироби з кремами, морозиво, яйця та м'ясо водоплаваючої птиці, низькосортні м'ясні вироби (нижче I сорту), студні, зельци, фаршмаки, гриби, молоко-самоквас, сметана та фляжне молоко та сир м'який без термічної обробки, консерви непромислового виготовлення, солодкі газовані напої, нарізні салати з майонезом, оцтом, сметаною.

Додаток 10




Переглядів: 768

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Комплекс вправ ФХ для молодших школярів на уроках з елементами письма | Схема профілактичних оглядів дітей, які відвідують загальноосвітні навчальні заклади

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.