Функції заводської лабораторії. Перелічити.
1)Контроль технологічного обладнання та інвентарю.
2)Контроль санітарного стану вир-ва:
а-візуальний
б-мікробіологічний
3)Контроль сировини ,напівфабрикату та доп.матер.(вхідний контроль)
а- за наявністю сертифікату
б- за результатами вибіркового контролю та забрудження
в- за результ. контр. на м.б. забрудження
г- за результатами вибірк. контр. хім. складу
4)Контроль води (вода має бути питна та для техн. потреб)
5)Контроль температурних параметрів техн. процесів та ритмічної роботи лінії .
6)Контроль роботи укупорювання (не рідше 3х разів на зміну)
7)Контроль якості гот. прод. (приймальний контроль) це й вид складається з:
а- органолепт. показник
б- контр. фіз..хім. показників
в- контр. тари(маркування)
г- контр. мікробіолог. показників
8)Контоль за витримкою консервів(на підпр. 21 доба при 20 )
9)Контр. відвантаження конс. з підприєм. (на кожну партію оформлюють сертифікат про якість на основі хім. ,мікроб., та органолептичних показник
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|