Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Функції заводської лабораторії. Перелічити.

1)Контроль технологічного обладнання та інвентарю.

2)Контроль санітарного стану вир-ва:

а-візуальний

б-мікробіологічний

3)Контроль сировини ,напівфабрикату та доп.матер.(вхідний контроль)

а- за наявністю сертифікату

б- за результатами вибіркового контролю та забрудження

в- за результ. контр. на м.б. забрудження

г- за результатами вибірк. контр. хім. складу

4)Контроль води (вода має бути питна та для техн. потреб)

5)Контроль температурних параметрів техн. процесів та ритмічної роботи лінії .

6)Контроль роботи укупорювання (не рідше 3х разів на зміну)

7)Контроль якості гот. прод. (приймальний контроль) це й вид складається з:

а- органолепт. показник

б- контр. фіз..хім. показників

в- контр. тари(маркування)

г- контр. мікробіолог. показників

8)Контоль за витримкою консервів(на підпр. 21 доба при 20 )

9)Контр. відвантаження конс. з підприєм. (на кожну партію оформлюють сертифікат про якість на основі хім. ,мікроб., та органолептичних показник




Переглядів: 418

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Кинематические уравнения движения материальной точки | Класифікація способів визначення вмісту вологи у харчовій сировині. Короткі визначення до кожного способу.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.