Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Tapescript 11.

The best thing about my job is that I get to go to the best restaurants in England and sometimes abroad, and I don't get a bill at the end of the evening. I get the chance to eat the most wonderful, exquisite food in restaurants that I wouldn't normally be able to afford and I can order the most expensive dishes and wines without worrying about what it's costing me.

The other great side of the job is that I can take a friend with me so it's a good way of catching up with old friends who I may not have seen for a while. And everyone loves a free meal in a posh restaurant so I rarely have to eat on my own.

The downside? Well, there are several. I often have to eat a lot when I'm not really hungry. To do my job properly, I have to try all the courses - you know starter, main course, dessert, and sometimes I don't feel like eating so much, but I have to do it. I also have a problem with my weight now - it's very easy to put on weight when you eat out several times a week. In fact, most restaurant critics have a weight problem. Another problem is that if I write a bad review of a meal I have, it's difficult for me to ever go to that restaurant again, because the owner of the restaurant will probably recognize me. Another disadvantage of the job is that because I do it so often, eating out has lost a lot of its attraction for me. When the weekend comes I prefer to eat at home rather than go out for a meal.

 




Переглядів: 802

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Tapescript 10.1 | Tapescript 11.1

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.