МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||||||||||
ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІМІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ ТА ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНОЇ РОБОТИ для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання
Київ НУХТ 2012 Економіка підприємства: Метод. рекомендації до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» усіх форм навчання / Уклад.: І.В. Новойтенко, М.В. Григорців. – К.: НУХТ, 2012. – 34 с.
Рецензент: Ю.Г. Левченко, канд. екон. наук, доц.
Укладачі: І.В. Новойтенко,канд. екон. наук, М.В. Григорців,канд. екон. наук
Відповідальний за випуск А.О. Заїнчковський,д-р. екон. наук, проф. ЗАГАЛЬНІ ВІДОМОСТІ Дисципліна “Економіка підприємства” викладається згідно з навчальним планом студентів усіх форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» («Технології зберігання і переробки зерна», «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів», «Технології бродильних виробництв та виноробства»). Студенти напряму підготовки 6.051701 денної форми навчання протягом курсу виконують модульні контрольні роботи та складають іспит. Студенти заочної форми навчання складають іспит, допуском до якого є захищена контрольна робота з економіки підприємства. Вивчення дисципліни «Економіка підприємства» базується на знаннях дисципліни «Основи економічної теорії». Предметом дисципліни «Економіка підприємства» є вивчення теоретичних, методичних та практичних проблем функціонування суб’єкта господарювання в ринкових умовах, зокрема проблем ефективного використання ресурсів, зниження витрат, вибору методів ціноутворення, зміцнення фінансового стану, методики оцінки доцільності інвестицій, формування і використання персоналу, підвищення ефективності діяльності підприємства тощо. Мета і завдання дисципліни– сформувати у студентів знання щодо основ функціонування підприємства у ринкових умовах господарювання, певний рівень економічного мислення, що дасть їм змогу орієнтуватися в конкретних економічних ситуаціях ринку, приймати економічно обґрунтовані господарські рішення. Роль:в системі навчальних дисциплін бакалаврського рівня вона є основною в економічній підготовці студентів, спроможних миттєво та адекватно реагувати на зміни зовнішнього конкурентного середовища з метою утримання лідируючих позицій на ринку.
|
|||||||||||
|