Висновок:Під час пошуку подібних виробів, я зрозуміла, що існує величезне різноманіття кухонних підставок, які виготовлені із натуральних різнокольорових ниток, відрізняються вони за зовнішнім виглядом та формою. Технологія їх виготовлення майже однакова.
V І.Ескізний малюнок виробу
V І І.Мій виріб
Матеріали та інструменти:
Нитки .Для в’язання підставки потрібно використовувати нитки товщиною ( приблизно 300-400г/100м) вовняні, напіввовняні та бавовні, тому що нитки повинні витримати не малу температуру. Приблизно 30-40 г( можна використати залишки ниток різного кольору).
Гачок для в’язання. Гачок номер № 5- 7. Найзручнішими для роботи є гачки, виготовлені зі сталі.
Підставка має функціональне призначення. На щільність її в’язання залежить від форми самого виробу.