Інфекційний контроль. Дезінфекція і стерилізація.
По горизонталі:
1.Знищення в середовищі, що оточує людину, патогенних мікроорганізмів, їх переносників.
2.Один із видів дезінфекції, який запобігає виникненню і поширенню інфекційного
захворювання в навколишньому середовищі.
3.Знищення всіх мікроорганізмів і їхніх спор за допомогою фізичних чинників.
4.Один з методів дезінфекції.
5.Один з видів стерилізації.
6. Прогрівання різних харчових продуктів при температурі 70-80° С.
12. Один із методів стерилізації.
По вертикалі.
7. Комплекс заходів, які спрямовані на знищення мікробів у рані, патологічному вогнищі
або в організмі в цілому.
8. Розділ дезінфекції, який включає знищення гризунів.
9. Дезінфекція, яка проводиться у вогнищі інфекції в присутності хворого, чи бацилоносія.
10. Комплекс заходів, спрямованих на запобігання проникнення мікробів у рану.
11. Один з методів обробки рук.
51
Переглядів: 274 |