| Харчування та годування хворих пацієнтів.
|
| Поглиблення знань до теми: Харчування та годування хворих пацієнтів.
| 1.Що таке дієта?
2.Що таке дієтичне харчування.
3.Назвіть дієти при захворюваннях;
а)шлунка;
б)кішківника;
в)печінки;
г)нирок;
д)серця;
к)ожиріння;
л)туберкульозу
м)інфекційних захворюваннях;
н)цукрового діабету;
о)раціонального харчування;
| Знати:
Ø основи раціонального харчування;
Ø характеристику основних дієтичних столів;
Уміти:
Ø розповісти пацієнту про призначену дієту;
Ø дати пропозиції щодо приготування страв призначеної дієти.
Ø скласти меню згідно призначеної дієти.
| самоконтроль
| Відповісти на питання тестового контролю
| Касевич Н.М. "Практикум із сестринської справи" Київ 2007р. стр. 139-149
Пасечко Н.В.
М.О. Лемке, П.Є Мазур
"Основи сестринської справи" Тернопіль «Укрмедкнига» 2002р. с. 194-214
|