Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






Медична сестра (підпис): _____________________

Лікар (підпис) _____________________

98


№ п/п Найменування тем Кіль-кість годин Мета Питання теми Вимоги до знань і умінь Форми контролю Питання самоконтролю Рекомендована література
Харчування та годування хворих пацієнтів. Поглиблення знань до теми: Харчування та годування хворих пацієнтів. 1.Що таке дієта? 2.Що таке дієтичне харчування. 3.Назвіть дієти при захворюваннях; а)шлунка; б)кішківника; в)печінки; г)нирок; д)серця; к)ожиріння; л)туберкульозу м)інфекційних захворюваннях; н)цукрового діабету; о)раціонального харчування;     Знати: Ø основи раціонального харчування; Ø характеристику основних дієтичних столів;     Уміти: Ø розповісти пацієнту про призначену дієту; Ø дати пропозиції щодо приготування страв призначеної дієти. Ø скласти меню згідно призначеної дієти.     самоконтроль Відповісти на питання тестового контролю Касевич Н.М. "Практикум із сестринської справи" Київ 2007р. стр. 139-149   Пасечко Н.В. М.О. Лемке, П.Є Мазур "Основи сестринської справи" Тернопіль «Укрмедкнига» 2002р. с. 194-214  

99





Переглядів: 245

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.