Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






РОЗПОДІЛ РОБОЧИХ ДНІВ І ЗМІСТ ПРАКТИКИ

Календарний план організаційної (управлінської) практики

 

№ п/п Зміст практики Кількість робочих днів
1. Оформлення на практику і знайомство з готельним підприємством (ресторанним закладом)
2. Організаційно-економічна характеристика діяльності підприємства
2.1. Організаційна структура управління та кадрове забезпечення підприємства
2.2. Вивчення контингенту споживачів у ПГРГ
2.3. Основні економічні результати господарської діяльності
3. Вивчення і аналіз інформаційного та технічного забезпечення готельного комплексу (ресторанного закладу)
3.1 Інформаційне забезпечення управління підприємством.
3.2 Технічне забезпечення управління підприємством
4. Характеристика методів управління підприємством
4.1. Економічні методи управління
4.2. Організаційно-розпорядчі методи управління підприємством
4.3. Соціально-психологічні методи управління
5. Оформлення звіту
  Всього

ЗМІСТ ПРОГРАМИ ПРАКТИКИ

Оформлення на практику і знайомство з готельним комплексом (ресторанним закладом).

 

Перед початком практики студент знайомиться з керівником практики від підприємства, правилами внутрішнього розпорядку в організації і своїм графіком виходу на роботу. Проходить інструктаж з протипожежної профілактики і техніки безпеки.

Загальна характеристика підприємства – бази практики. Визначення типу підприємства, його місце знаходження, основний контингент клієнтів. Оцінити масштаби діяльності (місце організації на ринку готельних та ресторанних послуг). Уточнити перелік основних і додаткових послуг готельного підприємства. Виділити основні характерні особливості роботи підприємств сфери послуг.

Нормативно-правова база функціонування підприємства. Порядок створення організації. Форма та умови господарювання. Ліцензування та процес сертифікації послуг на підприємстві.

Організаційно-економічна характеристика діяльності підприємства




Переглядів: 178

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.004 сек.