МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||
СИСТЕМА ОЦІНЮВАННЯ ЗНАНЬ
Критерії оцінювання звіту з практики (0-55 балів): 1) ступінь розкриття практичних аспектів діяльності підприємства готельно-ресторанного господарства у відповідності до програми практики; 2) логічний взаємозв'язок викладеного матеріалу; 3) наочність та якість ілюстративного матеріалу; 4) ступінь самостійності проведеного дослідження; 5) відповідність побудови роботи поставленим цілям і завданням. Критерії оцінювання оформлення звіту (0-15 балів): 1) відповідність обсягу та оформлення роботи встановленим вимогам; 2) наявність у додатках до звіту самостійно складених документів; 3) наявність у додатках документів від підприємства, що підтверджують аргументованість зроблених висновків у звіті з практики.
Критерії оцінювання захисту практики (0-30 балів): 1) вміння чітко, зрозуміло та стисло викладати основні засади проведеного дослідження у відповідності до програми практики; 2) повнота, глибина, обґрунтованість відповідей на питання членів комісії за змістом роботи; 3) ґрунтовність висновків та рекомендацій щодо практичного використання результатів дослідження. Переведення 100-бальної шкали оцінювання в 4-бальну та шкалу за системою ECTS здійснюється у такому порядку:
Додаток А
КИЇВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ТУРИЗМУ, ЕКОНОМІКИ І ПРАВА КАФЕДРА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ
З В І Т
Про організаційну (управлінську) практику Студента(ки) ______ курсу ______ групи спеціальності “Готельна і ресторанна справа” Денної форми навчання (прізвище, ім’я, по батькові) Місце практики __________________________________ (назва підприємства) Період практики _________________________________
Керівники практики:
Від кафедри _____________________________________ (підпис, ініціали, прізвище) від підприємства _________________________________ (підпис, ініціали, прізвище)
Київ – 201__
Переглядів: 207 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|