МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
|||||||||||||||||||||||||
Розв’язання1. Визначемо титровану кислотність за формулою:
де, Х – титрована кислотність; V – об’єм 0,1 н розчину лугу, витраченого на титрування, мл; k – коефіцієнт нормальності 0,1 н розчину лугу; Т – титр 0,1 н розчину лугу за відповідною кислотою; V1 – об’єм вина, узятого для титрування, мл.
Складаємо таблицю.
Відповідь: 1) Вино відповідає вимогам діючого стандарту; 2) Біле вино «Ркацителі» належить до столового натурального сухого вина. Задачі, які пропонуються студентам з даної групи товарів вимагають встановити якість дослідних товарів на відповідність вимогам діючих стандартів. Для наглядного представлення відповідності приведених у задачах показників якості товарів стандартним вимогам слід оформити таблицю.
Таблиця 1 Порівняльна характеристика якості дослідних товарів на відповідність вимогам стандарту
1. На основі отриманих результатів порівняння якості слід зробити висновок на відповідність дослідного товару установленій стандартом градації якості. При розбіжності з даними про якість дослідних товарів з даними супровідних документів автор (студент) повинен пояснити свої дії відносно ситуації, яка склалася з якісною прийомкою товару, у відповідності до Інструкції № П-7. 2. Для визначення найменування дослідних товарів слід знати класифікацію і асортимент товарів, передбачених в ситуаційній задачі і , керуючись даними приведеними в задачі, встановити вид даного товару. 3. При рішенні ситуаційної задачі № 4 «Молочні товари» для переведення об’ємних одиниць ситоватки у кефірі і просто кваші у %,. як це необхідно стандартом, необхідно: для кефіру ; для просто кваші .
Переглядів: 147 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|