МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів Контакти
Тлумачний словник |
|
||
Ситуаційне завдання № 3До супермаркету, де Ви працюєте товарознавцем, 28.12.06 р. надійшла партія риби гарячого копчення – оселедці атлантичні жирні, нерозбірні, крупні. Згідно якісного посвідчення, викопчені 28.12.06 р., за органолептичними і фізико-хімічними показниками якості відповідають стандарту. У процесі прийняття товару за якістю було встановлено: готовність продукту – оселедці рівномірно прокопчені, м'ясо, ікра, молоки проварені без ознак сирості, кров повністю звернулася; зовнішній вигляд – поверхня оселедців чиста, рівного темно-золотистого кольору, з легкою злущеністю шкіри; масова частка кухонної солі – 4,5 %; смак і запах – відчувається вираження солоності і легке окислення підшкірного прошарку жиру і м’яса; зовнішні пошкодження – здуття шкіри, біля 5 % риб з обламаними головками; розмір риб – 18-20 см; вміст жиру – 11,5 %. Вам необхідно: – зробити висновки за результатами приймання риби гарячого копчення по якості; – прийняти рішення щодо приймання партії риби гарячого копчення; – визначити терміни зберігання риби гарячого копчення.
Ситуаційне завдання № 4 До магазину, де Ви працюєте директором, 12.11.06р. надійшла партія сирокопченої ковбаси «Дніпровська», в/г. при проведенні якісної оцінки партії ковбаси було виявлено: ковбаси мають форму у вигляді кільця з внутрішнім діаметром 16-18 см, поверхня батонів суха, чиста, без пошкоджень оболонки, фарш рівномірно перемішаний, без пустот зі шматками шкірки рожевого відтінку розміром 3-4 мм, смак приємний солонуватий з ароматом копчення і пряностей; вміст вологи 24%; консистенція плотна з ущільненістю зовнішнього шару до 2 мм; вміст кухонної солі – 4,5 %; масова доля нітрит натрію – 0,025 %; температура в товщі батона – 140С. Вам слід дати оцінку якості партії ковбаси на відповідність вимогам РСТУССР 1824-83; прийняти рішення за результатами примання партії сирокопченої ковбаси.
Переглядів: 143 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|