Апарати з ІЧ-нагрівом. Шашличні печі, грілі. Призначення, конструкція, принцип дії, правила експлуатації. НВЧ-апарати. Призначення, конструкції, принцип дії, правила експлуатації.
Тема 13. Допоміжні теплові апарати
Призначення, технологічні вимоги до них. Марніти для перших та других страв. Теплові стойки. Термостати. Теплові шафи. Особливості експлуатації апаратів для підтримання їжі у гарячому стані.
Тема 14. Лінії комплектації та видачі готової продукції
Класифікація ліній. Немеханізовані лінії комплектації та роздачі готової продукції. Комплектність. Особливості монтажутаексплуатації ліній. Механізовані та автоматизовані лінії комплектації та роздачі готової продукції. Комплектність. Особливості монтажу та експлуатації ліній.
Тема 15. Ефективне використання та економія паливно-енергетичних ресурсів
Оптимальна експлуатація обладнання. Контроль за використанням енергоносіїв. Нормування витрат енергоносіїв. Утилізація тепла. Удосконалення обладнання.
Тема 16. Монтаж, організація обслуговування та ремонту обладнання підприємств ресторанного господарства
Організація монтажних робіт та технічного обслуговування обладнання, порядок здачі його в експлуатацію. Поняття про надійність роботи обладнання. Основні показники та напрямки підвищення надійності машин і апаратів. Система технічного обслуговування і ремонту обладнання. Види і методи ремонту. Ремонтна документація та її оформлення на підприємствах.
РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА
із змістовного модуля 4 “Теплове обладнання”
Переглядів: 353
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: