Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ТЕХНІЧНИХ ЗАСОБІВ НАВЧАННЯ

1. Комплект секційно-модульного обладнання.

2. Комплект секційно-модульного обладнання з функціональними місткостями.

3. Котли харчоварочні КПЕ-100, КПЕ-60.

4. Кип`ятильники КНЕ-25М, КНЕ-50М, КНЕ-100.

5. Водонагрівач НЕ-1В.

6. Фритюрниця Ф-11.

7. Плити ЕПМ-3М, ЕП-7, ПГС-2МА.

8. Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Електричні харчоварочні котли”

9. Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Електричні сковороди і фритюрниці”.

10.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Жарочні і пекарні шафи”.

11.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Дослідження переваг двостороннього жаріння м’яса під осьовим тиском”.

12.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Варочні апарати”.

13.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Кип`ятильники і водонагрівачі”.

14.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Електричні плити”.

15.Лабораторний стенд до лабораторної роботи “Апарати з нетрадиційними способами теплової обробки продуктів”.

16.Марміти МСЕСМ-55К, МСЕ- 1,12.

17.Термостат ЛСБ-6М.

18.Стенд “Електричні харчоварочні котли”(ауд. 234).

19.Стенд “Жарочні шафи. Пароконвектомати”(ауд. 234).

20.Стенд “Електричні сковороди і фритюрниці”(ауд. 234).

21.Стенд “Електричні плити”(ауд. 234).

22.Стенд “Газова плита ПГС-2МА”(ауд. 234).

23.Стенд “Секційно-модульне обладнання” (ауд.234).

24.Стенд “Кавоварки”(ауд. 235).

25.Стенд “Пароварочні апарати”(ауд. 235).

26.Стенд “Секційно-модульне обладнання з функціональними місткостями”(ауд. 235).

27.Стенд “Електричні кип`ятильники і водонагрівачі”(ауд. 235).

28.Слайдоскоп.

29.Слайди за кожною темою.

30.Телевізор.

31.Відеомагнітофон.

32.Відеофільми до лабораторних робіт “Жарочні і пекарні шафи”, “Секційно-модульне обладнання”, “Сучасне обладнання для теплової обробки харчових продуктів”.

 

ТАБЛИЦЯ 3.8. ЗАСОБИ З ПРОВЕДЕННЯ ПОТОЧНОГО




Переглядів: 177

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.