Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






І ПІДСУМКОВОГО КОНТРОЛЮ

Назва розділу, теми лекції Назва теми лабораторного заняття Засоби контролю знань
Загальні відомості про способи теплової обробки харчових продуктів і теплові апарати. - Колоквіум № 1
Джерела теплоти і теплоносії, які використовуються в теплових апаратах підприємств громадського харчування. - Колоквіум № 1
Загальні принципи конструкції теплових апаратів. Тепловий розрахунок апаратів. - Колоквіум № 1
Теплогенеруючі пристрої, які перетворюють електричну енергію в теплову. Теплогенеруючі пристрої, які перетворюють електричну енергію в теплову. Колоквіум № 1, ОЗ
Теплогенеруючі пристрої, які перетворюють хімічну енергію палива в теплову. Теплогенеруючі пристрої, які перетворюють хімічну енергію палива в теплову Колоквіум № 1, ОЗ
Теплогенеруючі пристрої парових апаратів - Колоквіум № 1,  
Варочне обладнання. 1. Електричні харчоварочні котли: а) випробування режимів роботи котла КПЕ-100; б) дослідження впливу часу продувки на ККД і час виходу на режим котла КПЕ-60; 2. Варочні апарати. Колоквіум № 2, ОЗ   ОЗ     ОЗ
Жарочно - пекарське обладнання. 1. Електричні сковороди і фритюрниці 2. Жарочні і пекарні шафи. 3. Дослідження переваг двостороннього жаріння м’яса під осьовим тиском Колоквіум № 2, ОЗ ОЗ ОЗ
Універсальні теплові апарати. Електричні плити. Колоквіум № 2, ОЗ
Кип`ятильники та водонагрівачі. Кип`ятильники і водонагрівачі. Колоквіум № 2, ОЗ
Теплове обладнання з функціональними місткостями. Секційно - модульне обладнання для підприємств масового харчування. Колоквіум № 2, ОЗ
Апарати з ІЧ- та ЗВЧ-нагрівом. Апарати з нетрадиційними способами теплової обробки продуктів. Колоквіум № 2, ОЗ
Допоміжні теплові апарати. Допоміжне теплове обладнання. Частина 1. Колоквіум № 2, ОЗ
Ефективне використання та економія паливно – енергетичних ресурсів. Нові сучасні енергозберігаючі теплові апарати. Сучасне обладнання для теплової обробки харчових продуктів Колоквіум № 2, ОЗ
Лінії комплектації та видачі готової продукції. Допоміжне теплове обладнання. Частина 2. Колоквіум № 2, ОЗ
Допоміжнє торгово-технологічне обладнання. - Колоквіум № 2
Монтаж, організація обслуговування та ремонту обладнання на підприємствах громадського харчування Вивчення організації обслуговування і ремонту обладнання підприємств масового харчування ремонтно – монтажним комбінатом Колоквіум № 2, ОЗ
Підсумковий контроль з розділу   Екзамен

1. Питання колоквіуму № 1, 2 знаходяться в НМК.

2. ОЗ - усне опитування студентів перед початком виконання лабораторних робіт і їх захист після виконання (питання знаходяться в лабораторному практикумі).

3. Екзаменаційні білети знаходяться в НМК.

 

4. ПЕРЕЛІК ЕКЗАМЕНАЦІЙНИХ ПИТАНЬ ІЗ ЗМІСТОВНОГО МОДУЛЯ 4

“ТЕПЛОВЕ ОБЛАДНАННЯ” ДИСЦИПЛІНИ

“ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

 

1. Введення. Предмет і завдання курсу.

2. Стан і перспективи розвитку теплового обладнання підприємств харчування.

3. Способи нагріву харчових продуктів і їх характеристика.

4. Основні технологічні вимоги, які висуваються до теплових апаратів.

5. Джерела тепла і види палив.

6. Тверде і рідке паливо, його основні фізико-хімічні показники.

7. Газоподібне паливо, його переваги і недоліки.

8. Особливості використання електричної енергії у якості джерела теплоти.

9. Теплоносії для низькотемпературних (варочних) процесів.

10. Теплоносії для високотемпературних (жарочних) процесів.

11. Основні елементи будови теплових апаратів однакового технологічного призначення.

12. Матеріали, які використовуються для виготовлення теплових апаратів.

13. Загальні вимоги до розрахунку і конструюванню теплових апаратів Поняття про перевірочний і конструктивний розрахунок.

14. Теплова ізоляція апаратів.

15. Загальний принцип складання рівняння теплового балансу для апаратів, які працюють на різноманітних енергоносіях.

16. Визначення складових теплового балансу:

17. Визначення необхідної потужності апарата.

18. Визначення поверхні нагріву апарату для різних умов теплообміну:

а) при тепловіддачі конвекцією;

б) при конденсації насиченої пари

в) при кипінні рідин;

г) при русі рідини в каналах.

19. Переваги і недоліки електрообігріву. Електронагріваючі пристрої.

20. Електронагрівачі з металевим опором, їх основні конструктивні теплотехнічні і експлуатаційні показники, переваги і недоліки.

21. Генератори ІЧ-випромінення, їх класифікація і конструктивні особливості.

22. Генератори ЗВЧ-енергії.

23. Методика розрахунку закритого електронагрівача.

24. Методика розрахунку герметично закритого електронагрівача.

25. Пристрої для спалювання різноманітних видів палива (твердих, рідких, газоподібних).

26. Газові пальники, принцип роботи і класифікація.

27. Відведення продуктів згорання від теплових апаратів. Утилізація тепла, що втрачається з продуктами згорання.

28. Правила установки, безпечної експлуатації і обслуговування пристроїв для спалювання різних видів палива.

29. Гріючі камери парових апаратів

30. Схема паропостачання підприємств громадського харчування.

31. Призначення і будова елементів паропроводу.

32. Основи розрахунку паропроводу.

33. Експлуатація теплогенеруючих пристроїв парових апаратів.

34. Технологічне призначення, класифікація варочного обладнання

35. Будова, принцип роботи варочних апаратів періодичної дії і технологічні вимоги, які висуваються до них:

а) стаціонарні харчоварочні кот ли;

б) перекидні харчоварочні котли;

в) панельні харчоварочні котли;

г) пароварочні апарати періодичної дії;

д) кавоварки періодичної дії;

е) сосисковарки.

36. Будова, принцип роботи варочних апаратів безперервної дії і технологічні вимоги, які висуваються до них:

а)пароварочні апарати безперервної дії;

б) варочні апарати безперервної дії;

в) кавоварки безперервної дії.

37. Способи створення тиску в голівках блок-кранів кавоварок безперервної дії.

38. Правила безпечної експлуатації варочних апаратів.

39. Вплив експлуатаційних факторів на експлуатаційні, теплотехнічні і економічні показники роботи варочних апаратів

40. Технологічне призначення і класифікація апаратів для жарки і випікання

41. Будова, принцип роботи жарочних апаратів періодичної дії і технологічні вимоги, що висуваються до них:

а) сковороди з безпосереднім і побічним обігрівом;

б) фритюрниці;

в) жарочні і пекарні шафи;

42. Вплив експлуатаційних факторів на теплотехнічні і економічні показники роботи апаратів для жарки і випікання.

43. Будова і принцип роботи жарочних апаратів безперервної дії.

44. Автомати для приготування і жарки пиріжків і пончиків.

45. Правила безпечної експлуатації жарочно - пекарського обладнання.

46. Технологічне призначення, класифікація плит і технологічні вимоги, що висуваються до них.

47. Будова, основні робочі елементи і їх характеристики:

а) твердопаливних плит;

б) плит на рідкому паливі;

в) газових плит;

г) електричних плит.

48. Теплотехнічні і експлуатаційні показники роботи плит.

49. Технологічний і сумарний графік завантаження жарочної поверхні.

50. Правила безпечної експлуатації плит.

51. Шляхи підвищення техніко-економічних і технологічних показників універсальних апаратів.

52. Технологічне призначення, класифікація і принцип дії кип`ятильників і водонагрівачів. Технологічні вимоги до них.

53. Конструктивні особливості кип`ятильників безперервної дії (твердопаливних, газових, парових, електричних).

54. Конструктивні особливості водонагрівачів.

55. Теплотехнічні і експлуатаційні показники роботи кип`ятильників і водонагрівачів.

56. Правила безпечної експлуатації кип`ятильників і водонагрівачів, шляхи підвищення ефективності їх роботи.

57. Призначення, область використання, основні розміри і матеріал для виготовлення функціональних місткостей.

58. Комплект теплового обладнання з функціональними місткостями.

59. Апарати з ІЧ-нагрівом, технологічне призначення, класифікація, область використання і технологічні вимоги, які висуваються до них.

60. Конструктивні особливості апаратів з ІЧ-нагрівом:

а) шашличні печі;

б) грилі;

в) конвеєрні печі.

61. Особливості обробки продуктів в полі ЗВЧ.

62. Класифікація і будова апаратів з ЗВЧ-нагрівом.

63. Правила безпечної експлуатації апаратів з ІЧ- та ЗВЧ-нагрівом.

64. Технологічне призначення допоміжних теплових апаратів.

65. Будова і відмінні особливості конструкції допоміжних теплових апаратів (марміти, теплові стойки, теплові шафи, термостати, пересувні візки для посуду).

66. Правила безпечної експлуатації допоміжних теплових апаратів.

67. Фактори, які визначають напрямки розвитку теплового обладнання

68. Фактори, які впливають на ефективність використання теплового обладнання.

69. Шляхи зниження споживання паливно-енергетичних ресурсів.

70. Нові сучасні енергозберігаючі теплові апарати.

71. Класифікація комплексів обладнання для реалізації обідів.

72. Технологічні машини, механізми і апарати ліній.

73. Призначення, особливості будови і роботи ЛККО і ЛКНО.

74. Шляхи підвищення ефективності роботи механізованих ліній комплектації та видачі готової продукції.

75. Експлуатаційна і ремонтна документація.

76. Планово – попереджуючий ремонт.

77. Методи технічного обслуговування обладнання.

78. Приймання обладнання по якості.

 




Переглядів: 556

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.