Література
1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. - Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. - С. 111-139.
2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. - С. 196-218.
Контрольні питання на допуск до лабораторної роботи
1. У чому полягає призначення теплогенеруючого пристрою?
2. На які групи поділяються електронагрівачі з металевим опором за конструктивним оформленням?
3. Назвіть основні елементи відкритих нагрівачів.
4. В яких теплових апаратах використовуються закриті електронагрівачі?
5. Назвіть основні елементи конфорки.
6. З яких матеріалів виготовляються спіралі електронагрівачів?
7. Як поділяються за технологічним призначенням конфорки електроплит?
8. Від яких факторів залежить максимальна температура на поверхні конфорок електроплит?
9. Назвіть основні конструктивні елементи ТЕНа.
10. Розшифруйте позначення ТЕНа .
11. Як поділяються інфрачервоні випромінювачі за оптико-геометричними параметрами?
12. Як поділяється ІЧ-випромінювачі за довжиною хвилі максимального випромінювання?
Переглядів: 231 |