1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С.218-258.
2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. – С. 236-262, 282-310.
3. Дейниченко Г.В., Єфімова В.О., Постанов Г.М. Обладнання підприємств харчування: Довідник. В 3-х ч. Ч. 2. – Харків: ДП Редакція “Мир Техники и Технологий”, 2003. – С. 11-22.
Контрольні питання на допуск до лабораторної роботи
1. У чому полягають відмінності харчоварочних котлів з безпосереднім і непрямим обігрівом?
2. Намалюйте принципову конструктивну схему електричного котла з непрямим обігрівом.
3. Які функції подвійного запобіжного клапана?
4. Як проводиться заливання води в парогенератор харчоварочних котлів ?
5. Укажіть, де знаходиться важіль підриву вакуумного клапана, яка його функція?
6. Як установлюється необхідний рівень води в парогенераторі харчоварочного котла?
7. На яких котлах установлюється клапан-турбінка?
8. Яке призначення має електроконтактний манометр?
9. Які особливості будови мають перекидні харчоварочні котли?
10. Як буде працювати харчоварочний котел, якщо рівень води в пароводяній сорочці буде вище за необхідний?
Переглядів: 168
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: