Література
1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С.400-436.
2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. – С. 421-454.
3. Паспорти кип’ятильників і водонагрівачів.
Контрольні питання на допуск до лабораторної роботи
1. Намалюйте принципові конструктивні схеми кип'ятильників періодичної і безперервної дії.
2. Назвіть основні вузли електричних кип'ятильників безперервної дії.
3. Назвіть основні аварійні режими в роботі кип'ятильників безперервної дії.
4. Що таке “нормальний кип’яток”?
5. Чим відрізняється поняття нормальної і дійсній продуктивності кип’ятильників безперервної дії?
6. Розшифруйте позначення КHЕ-100?
7. Які основні функції елементів автоматики кип’ятильників безперервної дії Ви знаєте?
8. В чому полягають конструктивні особливості газових кип'ятильників безперервної дії?
9. Намалюйте принципову конструктивну схему електричного водонагрівача безперервної дії.
10. Чим відрізняються поняття стандартної і дійсної продуктивності водонагрівача?
11. Намалюйте принципову конструктивну схему газового водонагрівача.
Переглядів: 302 |