Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Методика виконання експерименту

1. Вимірити початкову температуру зазначених ділянок поверхні сковороди. Дані занести в таблицю 7.2.

Таблиця 7.2

Температура ділянок поверхні під час роботи

сковороди СЕСМ-0,2

Назва ділянки поверхні Температура ділянок, оС, при часі
Початк. Через 5 хв. ... Через 60 хв.
Кришка        
Панель терморегулятора        
Ліва верхня поверхня тумби        
Права верхня поверхня тумби        
Лицева панель лівої тумби        
Лицева панель правої тумби        
Бокова поверхня лівої тумби        
Бокова поверхня лівої тумби        

2. Вимірити початкову температуру жиру і температуру навколишнього повітря.

3. Шляхом зовнішнього огляду упевнитись у справності експериментального стенду, після чого подати на нього напругу за допомогою кнопки на магнітному пускачі.

4. Увімкнути сковороду в електричну мережу, відзначивши початкові показники лічильників електроенергії і час включення за допомогою секундоміру.

5. Усі виміри температур робити через кожні 5 хвилин.

6. Зважуванням на вагах визначити масу напівфабрикатів кулінарних виробів (овочевих котлет або нарізаної картоплі).

7. При досягненні жиром температури, необхідної для жаріння кулінарних виробів, визначити тривалість нагрівання за допомогою секундоміру і витрати електроенергії за лічильниками.

8. Вивантажити в чашу сковороди кулінарні вироби, встановити на поверхні й усередині центрального виробу “гарячі” спаї термопар, визначити початкову температуру виробів, час початку стаціонарного режиму і показання лічильників електроенергії. Під час перевертання виробів «гарячі» спаї термопар знову установити на поверхні й у центрі виробу.

9. Усі виміри проводити через 5 хвилин.

10. При досягненні кулінарними виробами готовності зняти показання всіх термопар, визначити температуру ділянок зовнішньої поверхні і показники лічильника електроенергії, відключити сковороду від електричної мережі, розвантажити чашу.

11. Визначити масу готових гарячих виробів.

За результатами проведених експериментальних досліджень на комп’ютері за програмою “Розрахунок теплотехнічних показників роботи сковороди СЕСМ-0,2” визначити основні показники роботи.




Переглядів: 185

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.002 сек.