Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Література

1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С. 13-26, 343-361.

2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. – С. 7-16, 219-235.

3. Дейниченко Г.В., Єфімова В.О., Постанов Г.М. Обладнання підприємств харчування: Довідник. В 3-х ч. Ч. 1. – Харків: ДП Редакція “Мир Техники и Технологий”, 2002. – С. 23-25, 26-32.

4. Дейниченко Г.В., Єфімова В.О., Постанов Г.М. Обладнання підприємств харчування: Довідник. В 3-х ч. Ч. 2. – Харків: ДП Редакція “Мир Техники и Технологий”, 2003. – С. 80-84.

Контрольні питання на допуск до лабораторної роботи

1. Що собою являє ІЧ-нагрів харчових продуктів?

2. Який діапазон електромагнітного випромінювання відповідає ІЧ-нагріву харчових продуктів?

3. Який діапазон ІЧ-випромінювання найбільш ефективний при обробці харчових продуктів?

4. В чому полягають конструктивні особливості грилів?

5. Чому шашличні печі відносяться до печей з ІЧ-нагрівом?

6. В чому полягають конструктивні особливості печі ПКЖ?

7. Назвіть основні технологічні ефекти, що досягаються при ІЧ - нагріві.

8. Особливості НВЧ - нагріву харчових продуктів.

9. Як НВЧ-енергія трансформується в теплоту при обробці харчових продуктів?

10. Що таке поляризація діелектриків та яку роль вона відіграє при впливі НВЧ-випромінювання?

11. Види поляризації харчових продуктів. Який вид поляризації відіграє визначальну роль при НВЧ-нагріві?

12. Назвіть відомі вам НВЧ-апарати.

13. Особливості експлуатації НВЧ-апаратів.




Переглядів: 183

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.