1) вивчити класифікацію, галузь застосування і будову жарочних і пекарських шаф;
2) ознайомитися з особливостями будови жарочних і пекарських шаф, правилами їх безпечної експлуатації;
3) провести дослідження впливу режимів випікання мучних виробів на показники ефективності роботи пароконвектомата і якість готових виробів;
Обладнання і матеріали: шафи жарочні ШЖЕСМ-2К та ШЖЕ-0,85, пароконвектомат “Gierre”, експериментальний стенд з дослідження впливу режимів випікання мучних виробів на показники ефективності роботи пароконвектомата і якість готових виробів,спиртовий термометр зі шкалою до 50°С, секундомір, ваги, 3 кг дріжджового тіста, комп’ютер, олівець лінійка.
Переглядів: 198
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: