Ситуаційні завдання
Якими повинні бути дії керівника (завідувача виробництвом) підприємства ресторанного господарства при виявленні в роботі шаф наступних неполадок:
1) у процесі випічки (жаріння) підгоряє один бік оброблюваного продукту;
2) температура у шафі не досягає необхідної величини;
3) електрична жарочна (пекарська) шафа має пробій електричного струму на корпусі;
4) продукція в процесі теплової обробки сильно підгоряє;
5) жарочна (пекарна) шафа повільно виходить на стаціонарний режим роботи;
6) відбулося ураження працівника, що обслуговує шафу, електричним струмом;
7) у процесі роботи електрична шафа зненацька відключилася;
8) при включенні шафи спрацьовує автоматика захисту;
9) у ході роботи шафи з терморегуляторів ТP-4K виникла необхідність перейти на режим з більш низькою температурою;
10) з'явилася необхідність заміни ТЕНів у жарочній (пекарській) шафі.
Які причини цих несправностей?
1. Отримано новий апарат. Потрібно його встановити.
2. Як зробити ремонт апарата, що вийшов з ладу?
3. Розробіть заходи, що забезпечують скорочення витрат електроенергії при експлуатації жарочних і пекарських шаф.
4. Перевірте наявність заземлення і його надійність.
Лабораторна робота № 12
Переглядів: 194 |