Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Зміст роботи

Під час самостійної підготовки до лабораторної роботи:

1. Вивчити технологічне призначення, принцип дії, конструктивні схеми і правила безпечної експлуатації контактних грилів, занести їх в лабораторний журнал. Звернути увагу на фактори, що визначають ефективність роботи цих теплових апаратів, якість готових виробів.

2. За літературними джерелами вивчити основні характеристики конкретних типів контактних грилів, що серійно випускаються промисловістю, занести їх в лабораторний журнал.

3. Підготувати в лабораторному журналі дегустаційну карту, наведену в таблиці 12.1.

Таблиця 12.1

Дегустаційна карта

Прізвище, ім’я, по-батькові _____________________________

Посада ______________________________________________

 

Органолептичні показники Бали
Виріб 1 Виріб 2 Виріб 3
Колір      
Зовнішній вигляд      
Консистенція      
Запах      
Смак      
  Примітки        

“___” ________ 20___ р.

Підпис __________ ( _________ )

3. Вивчати принципову схему стенда з дослідження переваг двостороннього жаріння під тиском (Додаток З).

4. Ознайомитись зі змістом, методиками виконання експериментальних досліджень і розрахунків.

Після проведення допуску до лабораторної роботи в лабораторії:

1. Ознайомитися з будовою контактних грилів, представлених в лабораторії, призначенням окремих конструктивних елементів, правилами безпечної експлуатації цих теплових апаратів. Особливу увагу слід приділити елементам регулювання теплового режиму роботи і методам створення тиску в контактних грилях.

2. Провести експериментальне дослідження переваг двостороннього жаріння під тиском.

Дослідження проводиться лише при стаціонарному режимі роботи апаратів.

Під час стаціонарного режиму визначається:

1) маса напівфабрикатів зі свинини;

2) початкова і кінцева температура виробів при жарінні;

3) тривалість процесу жаріння;

4) витрата електроенергії на процес жаріння;

5) маса готових гарячих виробів.

Маса напівфабрикатів і готових гарячих виробів визначаються на вагах. Початкова і кінцева температура виробів вимірюється за допомогою термопари і потенціометра. Тривалість прицесу жаріння визначається з моменту розташування напівфабрикатів на поверхні жаріння до моменту його зняття за допомогою секундоміра. Витрата електроенергії визначається за лічильником.




Переглядів: 147

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.