Ситуаційні завдання
Що необхідно зробити керівнику (завідувачу виробництвом) підприємства ресторанного господарства при виявленні наступних несправностей:
1) виникла необхідність заміни електронагрівача;
2) на поверхнях контактного гриля спостерігається пригоряння оброблюваних продуктів;
3) при включенні контактного гриля довго не гасне сигнальна лампа;
4) необхідно перевірити надійність заземляючого контуру;
5) після жаріння в апараті ПУСКУ-1 вироби мають непривабливий, обводнений вигляд;
6) спостерігається пробій електричного струму на корпус;
7) на поверхнях жаріння контактного гриля з’явились тріщини або здутості.
Назвіть можливі причини виникнення названих несправностей. Які з них можна усунути відразу ж на місці? В яких випадках потрібен виклик майстра з РМК?
1. Отримано новий апарат. Потрібно його установити.
2. Як зробити ремонт апарата, що вийшов з ладу?
3. Розробіть заходи, що забезпечують скорочення витрат енергії при експлуатації контактних грилів.
4. Перевірте наявність заземлення і його надійність.
5. Чому при смажені при недостатній кількості жиру продукт пригоряє?
Лабораторна робота № 13
Переглядів: 193 |