1) вивчити принцип дії і будову різних видів допоміжного теплового обладнання;
2) ознайомитися з галуззю застосування, особливостями і правилами безпечної експлуатації даного обладнання.
Обладнання і матеріали: марміти електричні МСЕ-1,12, плита електрична ЕПМ-ЗМ, термостат ЛСБ-6М.
Література:
1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С. 436-482.
2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. – С. 455-471, 490-498.
3. Дейниченко Г.В., Єфімова В.О., Постанов Г.М. Обладнання підприємств харчування: Довідник. В 3-х ч. Ч. 1. – Харків: ДП Редакція “Мир Техники и Технологий”, 2002. – С. 91-103.
Контрольні питання на допуск до лабораторної роботи
1. Призначення допоміжних теплових апаратів.
2. Назвіть проміжні теплоносії, що використовуються в мармітах.
3. Призначення мармітів.
4. Назвіть марки пересувних мармітів.
5. Назвіть марміти для перших страв.
6. У чому відмінність мармітів МСЕ-55 і МСЭ-55К?
7. У чому особливість мармітів МСЕ-0,84 і МСЕ-0,84-0,1?
8. Призначення теплових стійок.
9. Де використовуються теплові стійки СНР-6 до СНР-9? Їх відмінності?
10. Призначення термостатів.
11. Назвіть відомі Вам марки термостатів.
12. Для яких цілей використовуються теплові шафи?
13. Назвіть відомі Вам теплові шафи.
14. Що використовується як теплоносій в теплових шафах?
15. Назвіть марки візків для підігріву і зберігання посуду.
Переглядів: 359
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: