Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Ситуаційні завдання

Що повинен зробити керівник підприємства масового харчування (його заступник, зав. виробництвом і т.п.) при виявленні в ході експлуатації допоміжного теплового обладнання наступних несправностей:

1) при експлуатації марміта для перших страв температура продукції в мармітницях знижується;

2) не відбувається нагрівання конфорки марміта для перших страв;

3) у паровому марміті спостерігається виділення води через переливну трубу;

4) у ході роботи парового марміта раптово знеструмився ТЕН парогенератора;

5) теплова шафа парового марміта не забезпечує необхідну температуру;

6) теплова стійка (шафа) не забезпечує необхідну температуру, задану на терморегуляторі;

7) виникла необхідність перевірити надійність заземлення термостата;

8) відбувається пробій електричного струму на корпус теплової стійки, шафи і т.п.;

9) заїдає зливальний кран термостата;

10) із значним зусиллям рухається який-небудь з видів пересувного обладнання лінії самообслуговування;

11) від одного з видів обладнання відбулося ураження робітника електричним струмом.

Назвіть можливі причини виникнення перерахованих несправностей. Які способи їх усунення?

1. Отримано новий апарат. Потрібно його встановити.

2. Як зробити ремонт апарата, що вийшов з ладу?

3. Розробіть заходи, що забезпечують скорочення витрат енергії при експлуатації теплової шафи, електричного марміта теплової, стійки і т.п.

4. Перевірте наявність заземлення і його надійність.

Лабораторна робота № 14

Тема: Секційно-модульне обладнання підприємств

Ресторанного господарства

Мета роботи:

1) ознайомитися із секційно-модульним обладнанням, його номенклатурою, будовою;

2) ознайомитися із секційно-модульним обладнанням, розробленим на основі використання функціональних ємностей;

3) вивчити можливості перекомпонування обладнання гарячого цеху підприємства ресторанного господарства, використовуючи заміну наявного обладнання на секційно-модульне. Проаналізувати результати перекомпонування.

Обладнання і матеріали: електрична плита ПЕ-О,51-01; шафа жарочна електрична ШЖЕ-0,85; сковорода електрична СЕ-0,5; котел харчоварочний електричний КЕ-160; пристрій електричний варильний УЕВ-60; візок ТП-80К; пересувний контейнер КП-300; вставки В-300; В-400; відсмоктувачі місцеві вентиляційні МВО-1,2; МВО-0,0-01; ферма для монтажу обладнання ФП-1,2; функціональні ємності.




Переглядів: 320

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.