Література
1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С. 483-497.
2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. – С. 472-490.
Контрольні питання на допуск до лабораторної роботи
1. Який принцип покладений в основу конструювання секційно-модульного обладнання?
2. Що таке модуль обладнання?
3. Який модуль покладений в основу діючих стандартів для обладнання підприємств ресторанного господарства?
4. Назвіть марки обладнання, що відповідають діючим стандартам.
5. Що таке функціональні ємності?
6. Конструктивні особливості котла КЕ-160.
7. Конструктивні особливості плити ПЕ-0,51 і ПЕ-0,51-0,1.
8. Конструктивні особливості сковороди СЕ-0,45 і СЕ-0,45-01.
9. Конструктивні особливості ферм для монтажу обладнання ФО і ФП.
10. Конструктивні особливості місцевих вентиляційних відсмоктувачів МВО?
Переглядів: 184 |