Тема: Вивчення експлуатації та організації технічного обслуговування теплового технологічного обладнання в навчально-виробничому комбінаті. Нові види обладнання підприємств ресторанного господарства
Мета роботи:
1) провести аналіз:
- існуючого розміщення теплового обладнання в гарячому цеху;
- технічного стану і дотримання правил експлуатації заданого виду теплового обладнання;
- дотримання правил безпечної експлуатації при роботі на обладнанні в гарячому цеху, впливу експлуатаційних факторів на санітарно-гігієнічні умови в цеху.
2) ознайомитись з новими видами обладнання підприємств ресторанного господарства за відеофільмами.
Обладнання і матеріали: телевізор, відеомагнітофон, відеофільми.
Література
1. Дорохін В.О., Шеляков О.П., Герман Н.В. Теплове обладнання підприємств харчування: Підручник. – Полтава: РВВ ПУСКУ, 2004. – С. 497-503.
2. Беляев М. И. Оборудование предприятий общественного питания. Том 3. Тепловое оборудование. - М.: Экономика, 1990. – С. 498-501.
Переглядів: 161
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: