З дисципліни
„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”
для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”
ВАРІАНТ № 3
1. На який параметр впливає товщина теплової ізоляції до огородження камер? Доведіть цей вплив розрахунками в загальному вигляді.
2. Універсальні кухонні машини. Призначення, класифікація, будова.
3. Джерела тепла і види палив.
4. Визначити товщину ізоляції жарочної шафи, яка працює в ізольованих приміщеннях, якщо температура у камері шафи 250о С, а температура навколишнього середовища 25о С. Теплоізоляційний матеріал – пінопласт (l=0,059 Вт/м . о С).
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.
Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.
к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.
к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.
МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
УКООПСПІЛКА
ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ
Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА
З дисципліни
„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”
для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”
Переглядів: 153