1. В чому полягає сутність розрахунку теплоприпливів у камеру за збільшеними показниками? Необхідно розрахувати ці теплоприпливи у камеру готових заморожених кулінарних виробів з =16 м2, = -15 ºС. Камера знаходиться в підвалі.
2. Будова та принцип роботи вібраційної мийної машини. Визначення її продуктивності.
3. Будова, принцип роботи панельних харчоварочних котлів і технологічні вимоги, які висуваються до них.
4. Визначити коефіцієнт тепловіддачі від стінки змійовика парового водонагрівача до води, якщо температура пари, стінки і води дорівнює відповідно 111оС, 100оС, 60оС, а коефіцієнт тепловіддачі від пару до стінки дорівнює 3000 Вт/м2.оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.