Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”

ВАРІАНТ № 5

1. Необхідно підібрати холодильну машину для охолодження молочно-жирової камери, розташованої у підвалі. Теплоприпливи в камеру складають Qкам = 4000Вт, літня розрахункова температура tл = 32ºС. Графіки залежності холодильних машин Qo = f (to , t k ) надає викладач.

2. Механізація процесу миття посуду. Класифікація машин для миття.

3. Газоподібне паливо, його переваги і недоліки.

4. Визначити годинну витрату газу (Qрн = 30 МДж/м3) у газовому водонагрівачі, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 80%, для одержання 250 кг/год. гарячої води з температурою 70оС. Температура води на вході у апарат 10оС.

 

Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.

Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.

к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.

к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.

 

Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКООПСПІЛКА

ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

 

 

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”

ВАРІАНТ № 6

1. Поясніть, для яких розрахунків у холодильній техніці використовується коефіцієнт теплопередачі k? Доведіть у загальному вигляді.

2. Будова посудомийних машин періодичної дії. Правила їх безпечної експлуатації.

3. Особливості використання електричної енергії у якості джерела теплоти.

4. Визначити витрату пари в паровому кип’ятильнику безперервної дії продуктивністю 150 кг/год., якщо ентальпія пари на вході у кип’ятильник дорівнює 2740 кДж, ентальпія конденсату - 550 кДж/кг, а коефіцієнт корисної дії (ККД) кип’ятильника - 90%. Температура води, яка надходить до кип’ятильника +12оС.

 

 

Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.

Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.

к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.

к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.

 

Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКООПСПІЛКА

ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

 

 

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”




Переглядів: 192

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.