МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТАЗ дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” ВАРІАНТ № 5 1. Необхідно підібрати холодильну машину для охолодження молочно-жирової камери, розташованої у підвалі. Теплоприпливи в камеру складають Qкам = 4000Вт, літня розрахункова температура tл = 32ºС. Графіки залежності холодильних машин Qo = f (to , t k ) надає викладач. 2. Механізація процесу миття посуду. Класифікація машин для миття. 3. Газоподібне паливо, його переваги і недоліки. 4. Визначити годинну витрату газу (Qрн = 30 МДж/м3) у газовому водонагрівачі, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 80%, для одержання 250 кг/год. гарячої води з температурою 70оС. Температура води на вході у апарат 10оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” ВАРІАНТ № 6 1. Поясніть, для яких розрахунків у холодильній техніці використовується коефіцієнт теплопередачі k? Доведіть у загальному вигляді. 2. Будова посудомийних машин періодичної дії. Правила їх безпечної експлуатації. 3. Особливості використання електричної енергії у якості джерела теплоти. 4. Визначити витрату пари в паровому кип’ятильнику безперервної дії продуктивністю 150 кг/год., якщо ентальпія пари на вході у кип’ятильник дорівнює 2740 кДж, ентальпія конденсату - 550 кДж/кг, а коефіцієнт корисної дії (ККД) кип’ятильника - 90%. Температура води, яка надходить до кип’ятильника +12оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” Переглядів: 192 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|