Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ № 10

1. Поясніть теплові процеси у вузлах холодильної машини, в яких холодильний агент віддає тепло. Як розрахувати цю кількість тепла?

2. Будова та правила експлуатації протиральних машин.

3. Вплив експлуатаційних факторів на експлуатаційні, теплотехнічні і економічні показники роботи варочних апаратів.

4. Визначити годинну витрату газу (Qрн = 30 МДж/м3) у газовому водонагрівачі, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 80%, для одержання 250 кг/год. гарячої води з температурою 70оС. Температура води на вході у апарат 10оС.

 

 

Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.

Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.

к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.

к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.

 

Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКООПСПІЛКА

ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

 

 

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”

ВАРІАНТ № 11

1. Як розраховується потужність, що витрачається на стиснення пари холодильного агенту, Nт? З якою метою вона розраховується?

2. Характеристика ковзного та рублячого різання. Сили, що діють на ніж при рублячому різанні.

3. Технологічне призначення і класифікація апаратів для жарки і випікання.

4. Визначити годинну витрату деревини (Qрн = 16 МДж/кг) у твердопаливному кип’ятильнику, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 75%, для одержання 100 кг/год. кип’ятку. Температура води на вході у апарат 20оС.

 

 

Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.

Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.

к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.

к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.

 

Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКООПСПІЛКА

ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

 

 

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”




Переглядів: 187

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.