МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах
РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ" ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів
Контакти
Тлумачний словник Авто Автоматизація Архітектура Астрономія Аудит Біологія Будівництво Бухгалтерія Винахідництво Виробництво Військова справа Генетика Географія Геологія Господарство Держава Дім Екологія Економетрика Економіка Електроніка Журналістика та ЗМІ Зв'язок Іноземні мови Інформатика Історія Комп'ютери Креслення Кулінарія Культура Лексикологія Література Логіка Маркетинг Математика Машинобудування Медицина Менеджмент Метали і Зварювання Механіка Мистецтво Музика Населення Освіта Охорона безпеки життя Охорона Праці Педагогіка Політика Право Програмування Промисловість Психологія Радіо Регилия Соціологія Спорт Стандартизація Технології Торгівля Туризм Фізика Фізіологія Філософія Фінанси Хімія Юриспунденкция |
|
ВАРІАНТ № 101. Поясніть теплові процеси у вузлах холодильної машини, в яких холодильний агент віддає тепло. Як розрахувати цю кількість тепла? 2. Будова та правила експлуатації протиральних машин. 3. Вплив експлуатаційних факторів на експлуатаційні, теплотехнічні і економічні показники роботи варочних апаратів. 4. Визначити годинну витрату газу (Qрн = 30 МДж/м3) у газовому водонагрівачі, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 80%, для одержання 250 кг/год. гарячої води з температурою 70оС. Температура води на вході у апарат 10оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” ВАРІАНТ № 11 1. Як розраховується потужність, що витрачається на стиснення пари холодильного агенту, Nт? З якою метою вона розраховується? 2. Характеристика ковзного та рублячого різання. Сили, що діють на ніж при рублячому різанні. 3. Технологічне призначення і класифікація апаратів для жарки і випікання. 4. Визначити годинну витрату деревини (Qрн = 16 МДж/кг) у твердопаливному кип’ятильнику, який має коефіцієнт корисної дії (ККД) 75%, для одержання 100 кг/год. кип’ятку. Температура води на вході у апарат 20оС.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О. Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В. к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М. к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.
Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р. МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ УКООПСПІЛКА ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі
КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА З дисципліни „ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ” для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування” Переглядів: 187 |
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google: |
© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове. |
|