Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



ВАРІАНТ № 12

1. Чому компресор у фактичному процесі перекачує менше пари, ніж об’єм, що описує поршень? Як розрахувати об’єм пари, яка перекачується компресором?

2. Класифікація овочерізальних машин. Будова дискових овочерізок. Розрахунок їх продуктивності.

3. Будова, принцип роботи сковорід з безпосереднім і побічним обігрівом і технологічні вимоги, що висуваються до них.

4. У конвективному газоході кип’ятильника продукти горіння, які мають середню температуру 750оС, передають тепло воді, яка має температуру 60оС.. Визначити температуру стінки, через яку передається тепло, якщо коефіцієнт тепловіддачі від газу до стінки в 120 разів менше коефіцієнта тепловіддачі від стінки до води.

 

 

Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.

Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.

к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.

к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.

 

Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКООПСПІЛКА

ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

 

 

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”




Переглядів: 189

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.028 сек.