1. Чому компресор у фактичному процесі перекачує менше пари, ніж об’єм, що описує поршень? Як розрахувати об’єм пари, яка перекачується компресором?
2. Класифікація овочерізальних машин. Будова дискових овочерізок. Розрахунок їх продуктивності.
3. Будова, принцип роботи сковорід з безпосереднім і побічним обігрівом і технологічні вимоги, що висуваються до них.
4. У конвективному газоході кип’ятильника продукти горіння, які мають середню температуру 750оС, передають тепло воді, яка має температуру 60оС.. Визначити температуру стінки, через яку передається тепло, якщо коефіцієнт тепловіддачі від газу до стінки в 120 разів менше коефіцієнта тепловіддачі від стінки до води.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.