1. Необхідно розрахувати кількість тепла, яку необхідно відвести від масла вершкового, кількість якого в камері складає 2000 кг, термін зберігання 3 доби, а температура, з якою воно поступає на зберігання дорівнює t пост. = 12ºС. Теплоємність масла с =2680 Дж/кг·ºС.
2. Будова та правила експлуатації хліборізки.
3. Визначення необхідної потужності або витрати палива теплового апарата.
4. У конвективному газоході кип’ятильника продукти горіння, які мають середню температуру 650оС, передають тепло воді, яка має температуру 80оС. Визначити температуру стінки, через яку передається тепло, якщо коефіцієнт тепловіддачі від газу до стінки в 90 разів менше коефіцієнта тепловіддачі від стінки до води.
Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.