Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”

ВАРІАНТ № 18

1. Як визначити площу холодильної камери для зберігання масла вершкового загальною масою 3000 кг. Норма навантаження масла на 1 м2 площі підлоги складає 160…200 кг/м2.

2. Будова та правила експлуатації машини ТММ-1М. Визначення теоретичної продуктивності.

3. Правила безпечної експлуатації жарочно - пекарського обладнання.

4. Визначити товщину ізоляції жарочної шафи, яка працює в ізольованих приміщеннях, якщо температура у камері шафи 210оС, а температура навколишнього середовища 18оС. Теплоізоляційний матеріал – альфоль (l=0,059 Вт/м . оС).

 

 

Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.

Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.

к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.

к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.

 

Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКООПСПІЛКА

ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

 

 

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”

ВАРІАНТ № 19

1. Необхідно підтвердити правильність (або неправильність) вибору холодильної машини, якщо ∑Qкам = 4000 Вт, а вибрана машина має холодопродуктивність Qo роб = 5300 Вт.

2. Класифікація збивальних машин. Будова та призначення робочих органів.

3. Технологічне призначення, класифікація плит і технологічні вимоги, що висуваються до них.

4. Визначити коефіцієнт тепловіддачі від стінки змійовика парового водонагрівача до води, якщо температура пари, стінки і води дорівнює відповідно 106оС, 98оС, 60оС, а коефіцієнт тепловіддачі від пару до стінки дорівнює 2900 Вт/м2.оС.

 

 

Завідувач кафедри, к.т.н., доц. ____________ Скрипник В.О.

Провідні викладачі: доц. _____________ Скрипник О.В.

к.т.н., доц. ___________ Оберемок В.М.

к.т.н., доц. ___________ Скрипник В.О.

 

Затверджено на засіданні кафедри технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі, протокол № 5 від 18 грудня 2006 р.

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

УКООПСПІЛКА

ПОЛТАВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ

Кафедра технологічного обладнання харчових виробництв і торгівлі

 

 

КОМПЛЕКСНА КОНТРОЛЬНА РОБОТА

З дисципліни

„ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ГАЛУЗІ”

для студентів спеціальності 6.091711 „Технологія харчування”




Переглядів: 166

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.