Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



КУЛІНАРНА ЕТНОЛОГІЯ

Розповсюдження і тиражування без офіційногодозволу ЧТЕІ КНТЕУ заборонено

Чернівці 2014

КУЛІНАРНА ЕТНОЛОГІЯ

Кафедра технології і організації ресторанного господарства

   

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ

 

 

Освітньо-кваліфікаційнийрівень «бакалавр»
Галузьзнань 0517 «Харчовапромисловість та переробкасільськогосподарськоїпродукції»
Напрямпідготовки 051701 «Харчовітехнології та інженерія»

 

Автори: Кравченко М.Ф., д.т.н., профессор кафедри технології і

організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

Антонюк І.Ю., к.т.н., доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

Палагнюк О.І., ст.. викладачкафедритехнології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

Романовська О.Л., ассистент кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

 

Розглянуто і схвалено на засіданняхкафедритехнології і організації ресторанного господарства16 січня 2014 р., протокол № 6, навчально-методичної ради факультету менеджменту, туризму та ресторанного господарства_________, протокол №___ та затверджено методичною радою ЧТЕІ КНТЕУ ________, протокол №____.

 

Рецензенти: Тарасенко Є.В., к.т.н., доцент кафедритехнології і організації

ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ

Освітньо-кваліфікаційнийрівень «бакалавр»
Галузьзнань 0517 «Харчовапромисловість та переробкасільськогосподарськоїпродукції»
Напрямпідготовки 051701 «Харчовітехнології та інженерія»

 

Автори: Кравченко Михайло Федорович

Антонюк ІринаЮріївна

Палагнюк ОленаІванівна

Романовська Ольга Леонідівна

 

Комп’ютерна верстка О.Л. Романовська

Подано до друку__________

Обл.- вид. арк.

Тираж 100 пр.

Надруковано у лабораторіїз підготовки навчально-методичних видань ЧТЕІ КНТЕУ

58002, м. Чернівці, Центральна площа, 7

© Кравченко М.Ф., Антонюк І.Ю.,

Палагнюк О.І., Романовська О.Л.

2014рік

© Чернівецький торговельно-економічний

інститут КНТЕУ, 2014рік





Переглядів: 1289

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Практичне заняття № 2 | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО РОБОТИ З ОПОРНИМ КОНСПЕКТОМ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.013 сек.