Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Контакти
 


Тлумачний словник
Авто
Автоматизація
Архітектура
Астрономія
Аудит
Біологія
Будівництво
Бухгалтерія
Винахідництво
Виробництво
Військова справа
Генетика
Географія
Геологія
Господарство
Держава
Дім
Екологія
Економетрика
Економіка
Електроніка
Журналістика та ЗМІ
Зв'язок
Іноземні мови
Інформатика
Історія
Комп'ютери
Креслення
Кулінарія
Культура
Лексикологія
Література
Логіка
Маркетинг
Математика
Машинобудування
Медицина
Менеджмент
Метали і Зварювання
Механіка
Мистецтво
Музика
Населення
Освіта
Охорона безпеки життя
Охорона Праці
Педагогіка
Політика
Право
Програмування
Промисловість
Психологія
Радіо
Регилия
Соціологія
Спорт
Стандартизація
Технології
Торгівля
Туризм
Фізика
Фізіологія
Філософія
Фінанси
Хімія
Юриспунденкция






КУЛІНАРНА ЕТНОЛОГІЯ

Розповсюдження і тиражування без офіційногодозволу ЧТЕІ КНТЕУ заборонено

Чернівці 2014

КУЛІНАРНА ЕТНОЛОГІЯ

Кафедра технології і організації ресторанного господарства

   

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ

 

 

Освітньо-кваліфікаційнийрівень «бакалавр»
Галузьзнань 0517 «Харчовапромисловість та переробкасільськогосподарськоїпродукції»
Напрямпідготовки 051701 «Харчовітехнології та інженерія»

 

Автори: Кравченко М.Ф., д.т.н., профессор кафедри технології і

організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

Антонюк І.Ю., к.т.н., доцент кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

Палагнюк О.І., ст.. викладачкафедритехнології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

Романовська О.Л., ассистент кафедри технології і організації ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

 

Розглянуто і схвалено на засіданняхкафедритехнології і організації ресторанного господарства16 січня 2014 р., протокол № 6, навчально-методичної ради факультету менеджменту, туризму та ресторанного господарства_________, протокол №___ та затверджено методичною радою ЧТЕІ КНТЕУ ________, протокол №____.

 

Рецензенти: Тарасенко Є.В., к.т.н., доцент кафедритехнології і організації

ресторанного господарства ЧТЕІ КНТЕУ

ОПОРНИЙ КОНСПЕКТ ЛЕКЦІЙ

Освітньо-кваліфікаційнийрівень «бакалавр»
Галузьзнань 0517 «Харчовапромисловість та переробкасільськогосподарськоїпродукції»
Напрямпідготовки 051701 «Харчовітехнології та інженерія»

 

Автори: Кравченко Михайло Федорович

Антонюк ІринаЮріївна

Палагнюк ОленаІванівна

Романовська Ольга Леонідівна

 

Комп’ютерна верстка О.Л. Романовська

Подано до друку__________

Обл.- вид. арк.

Тираж 100 пр.

Надруковано у лабораторіїз підготовки навчально-методичних видань ЧТЕІ КНТЕУ

58002, м. Чернівці, Центральна площа, 7

© Кравченко М.Ф., Антонюк І.Ю.,

Палагнюк О.І., Романовська О.Л.

2014рік

© Чернівецький торговельно-економічний

інститут КНТЕУ, 2014рік





Переглядів: 1233

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Практичне заняття № 2 | МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО РОБОТИ З ОПОРНИМ КОНСПЕКТОМ

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

 

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.005 сек.