Біле виноградне вино натуральне сухе DOC. Іспанія.
Ø Сировина – виноград сорту Віура
Ø Алкоголь – 12% об.
Ø Рікврожаю – 2000
Ø Аромат – свіжий із виноградним та імбирним відтінками
Ø Смак – медовий
Ø Колір – зеленувато-жовтий
Ø Температурасервірування – 9-11оС
Рекомендації до вживання:
поєднується з ……………………………..
Червоні вина натуральні сухі витримані
Ø Рік врожаю – 2000
Ø Аромат – зрілих ягід, червоної смородини
Ø Колір – гранатовий
Ø Температура сервірування – 16-17оС
Рекомендації до вживання:
добре поєднується з
ü
ü
Читайте також: - Генезис форм господарювання. Натуральне виробництво: сутність і риси. Товарне виробництво: сутність, умови виникнення, розвиток та форми. Суперечності товарного виробництва.
- Загальні форми економічних зв’язків і виробництва. Натуральне і товарне виробництво.
- Інтеграл виду де n – натуральне число.
- Натуральне виробництво, його суть і основні риси.
- Натуральне виробництво.
- Питання 1. Натуральне та товарне виробництво.
- Питання 1. Форми організації суспільного виробництва: натуральне і товарне
- Порівняння відрізків, дії над відрізками. Натуральне число як результат вимірювання величини. Натуральне число як міра величини. Натуральне число як міра відрізка.
Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:
|
|