Студопедия
Новини освіти і науки:
МАРК РЕГНЕРУС ДОСЛІДЖЕННЯ: Наскільки відрізняються діти, які виросли в одностатевих союзах


РЕЗОЛЮЦІЯ: Громадського обговорення навчальної програми статевого виховання


ЧОМУ ФОНД ОЛЕНИ ПІНЧУК І МОЗ УКРАЇНИ ПРОПАГУЮТЬ "СЕКСУАЛЬНІ УРОКИ"


ЕКЗИСТЕНЦІЙНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСНОВИ ПОРУШЕННЯ СТАТЕВОЇ ІДЕНТИЧНОСТІ ПІДЛІТКІВ


Батьківський, громадянський рух в Україні закликає МОН зупинити тотальну сексуалізацію дітей і підлітків


Відкрите звернення Міністру освіти й науки України - Гриневич Лілії Михайлівні


Представництво українського жіноцтва в ООН: низький рівень культури спілкування в соціальних мережах


Гендерна антидискримінаційна експертиза може зробити нас моральними рабами


ЛІВИЙ МАРКСИЗМ У НОВИХ ПІДРУЧНИКАХ ДЛЯ ШКОЛЯРІВ


ВІДКРИТА ЗАЯВА на підтримку позиції Ганни Турчинової та права кожної людини на свободу думки, світогляду та вираження поглядів



Повсякденні столові вина

ГРЕЦІЯ

Енотехнології в кулінарній етнології країн Південної Європи. Еногастрономічні поєднання в меню

Пудинг з портвейном

В міксері перемішують усі інгредієнти (цукор, молоко, білки, портвейн, кукурудзяне борошно, апельсинову цедру). Змащену маслом форму для пудингу притрушують цукровою пудрою і викладають суміш. Готують пудинг на водяній бані близько 1,5 год.

 



 


 

БОЛГАРІЯ

В Болгарії вирощують


Ø Каберне

Ø Совиньон

Ø Мерло

Ø Гамзу

Ø Мавруд

Ø Мельник

 

 

Для виготовлення насиченого чорносмородинового стилю червоного вина


 
 

Ø Шардоне

 


 

 


ІТАЛІЯ

 

· Червоні винаП’ємонта і Північно-Західної Італії вживають з їжею.

· Асті та інші світлі вина із мускатного винограду краще пити літом або із щільним десертом.

· Білі вина Північно-Східної Італії п’ють у якості аператива або з легкою закускою.

· Легкі червоні вина підходять для простих страв, таких як, піцца і макаронні вироби. ReclotoiAmarone (10 років витримкані у пляшках) призначені для свят.

 

Кріплена Марсала – солодка з присмаком коричневого цукру і бадьорої кислотності. Підходить для сільської італійської кухні.

 

 

ІСПАНІЯ

РІОХА виноробний регіон Іспанії. Багато червоних вин.

Біла Ріоха – трав’яний стиль із свіжою лимонною гірчинкою.

Елітна червона Ріоха – серйозне вино, яке заслуговую доброї їжі. Легкі червоні вина добре вживати літом.

Ø Температура сервірування – 10-12оС

Ø Колір – темно-червоний

Ø Смак – м’який, повнотілий, із сильним ванільним відтінком, пряний

Рекомендації до вживання:

добре поєднується із

ü

ü

ü

ü


Читайте також:

  1. Але, головним залишається діючий початок, чим повсякденність і відрізняється від фантазії (казки, міфу).




Переглядів: 646

<== попередня сторінка | наступна сторінка ==>
Салат із помідорів з м’ятою | Біле виноградне вино натуральне сухе DOC. Іспанія.

Не знайшли потрібну інформацію? Скористайтесь пошуком google:

  

© studopedia.com.ua При використанні або копіюванні матеріалів пряме посилання на сайт обов'язкове.


Генерація сторінки за: 0.003 сек.