Вступ .........................................................................................................
|
|
Тема 1. Сутнісна характеристика та принципи функціонування малого бізнесу ............................................................................................................
|
|
Тема 2. Економіка торгівельного підприємства ........................................
|
|
Тема 3. Економіка підприємств громадського харчування ......................
|
|
Тема 4. Економіка підприємств побутового обслуговування ..................
|
|
Тема 5. Економіка підприємств туристичного обслуговування та готельного господарства ..............................................................................
|
|
Тема 6. Інформаційне забезпечення малого бізнесу .................................
|
|
Додатки
|
|
Закон України „Про державну підтримку малого підприємництва” №2063-III від 19 жовтня 2000 року ............................................................
|
|
Указ Президента України „Про внесення змін до Указу Президента України від 3 липня 1998 року №727 „Про спрощену систему оподат-кування, обліку та звітності суб'єктів малого підприємництва” №746/99 від 28 червня 1999 року ...............................................................
|
|
Список рекомендованої літератури .......................................................
|
|
ЛЕКЦІЙ З ДИСЦИПЛІНИ “ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗІ ” ДЛЯ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 7.050201, 8.050201 “МЕНЕДЖМЕНТ ОРГАНІЗАЦІЙ”
від _____________2012 р.
професор СЄРІКОВ Я.О.